Posts

Showing posts from August, 2013

Syukur alhamdulillah masih dipanjangkan Usia

Image
~ Penyakit kekal yang aku hidap dan alami selama 4 tahun sejak 2009~



Rawatan elektron kelmarin Mula-mula memang macam takut2 sebab guna elektrik Aku mimang nda suka tu kena2 karan Tapi selepas buat ok lah... not bad
Sakit 2009 yang aku alami disebabkan kemalangan jatuh terduduk Dalam tandas Tidak sempat nak berpaut trus punggung mencium lantai Hentakan yang kuat di pinggqng dan kepala That why sampai sekarang rasa tidam selesa dan sakit sejak 2009
Memang tiada yang tahu Walaupun aku sudah inform yang aku sakit Tiada yang respon. Biarlah Rawatan kelmarin hanya memberi kelegaan sementara

P/s:: syukur jugakan ada... jaga pinggang dan tulang belakang kamurang... menderita kalau sudah sakit selalu... jangan jadi macam saya yer...

Sekali lagi kena Teguran...

Image
~ Terima Kasih abg Hazman ~

Saya bukan berangan la abg man Saya cuma nak kawan jak dengan abg man Macam kawan-kawan yang lain. Maaflah kalau terlalu komen yang bukan-bukan Tiada niat apa pun just berteman di laman sosial jak
Lepas2 ni janji tidak akan komen lagi... Just like only... i promise

P/s:: tapi pelik... abg man juga yang follow aku punya instagram  walaupun abg keluarkan kata-kata menyentuh perasaan tu... btw thanks sebab malukan saya dengab kawan2 abg. Terima kasih sangat2... abg memang baik hati sebab tu saya kawan dan paling penting Saya sedar dan tidak pernah berangan angan pun.

Ogos... hari harimu yang penuh bermakna buat semua

Image
~ Bulan yang penuh makna di tahun 2013 ~


Kenapa Sebab Ogos merupakan bulan kemerdekaan Masih dalam waktu Ramadhan Akan menjelangnya Hari raya Aidil Fitri Sambutan Hari Merdeka Negeri SaBah Juga Kemerdekaan Tanah Malaya dan Malaysia terchiwnta
Apapun... ♡ ogos very Much SAYANGI MALAYSIA KEKALKAN KEAMANAN

P/S :: MALAYSIA BUMI BERTUAH. TANAH TUMPAH DARAKU