Friday, August 2, 2013

Syukur alhamdulillah masih dipanjangkan Usia

~ Penyakit kekal yang aku hidap dan alami selama 4 tahun sejak 2009~




Rawatan elektron kelmarin
Mula-mula memang macam takut2 sebab guna elektrik
Aku mimang nda suka tu kena2 karan
Tapi selepas buat ok lah... not bad

Sakit 2009 yang aku alami disebabkan kemalangan jatuh terduduk Dalam tandas
Tidak sempat nak berpaut trus punggung mencium lantai
Hentakan yang kuat di pinggqng dan kepala
That why sampai sekarang rasa tidam selesa dan sakit sejak 2009

Memang tiada yang tahu
Walaupun aku sudah inform yang aku sakit
Tiada yang respon. Biarlah
Rawatan kelmarin hanya memberi kelegaan sementara


P/s:: syukur jugakan ada... jaga pinggang dan tulang belakang kamurang... menderita kalau sudah sakit selalu... jangan jadi macam saya yer...

Sekali lagi kena Teguran...

~ Terima Kasih abg Hazman ~


Saya bukan berangan la abg man
Saya cuma nak kawan jak dengan abg man
Macam kawan-kawan yang lain.
Maaflah kalau terlalu komen yang bukan-bukan
Tiada niat apa pun just berteman di laman sosial jak

Lepas2 ni janji tidak akan komen lagi...
Just like only... i promise


P/s:: tapi pelik... abg man juga yang follow aku punya instagram  walaupun abg keluarkan kata-kata menyentuh perasaan tu... btw thanks sebab malukan saya dengab kawan2 abg.
Terima kasih sangat2... abg memang baik hati sebab tu saya kawan dan paling penting
Saya sedar dan tidak pernah berangan angan pun.

Thursday, August 1, 2013

Ogos... hari harimu yang penuh bermakna buat semua

~ Bulan yang penuh makna di tahun 2013 ~



Kenapa
Sebab Ogos merupakan bulan kemerdekaan
Masih dalam waktu Ramadhan
Akan menjelangnya Hari raya Aidil Fitri
Sambutan Hari Merdeka Negeri SaBah
Juga Kemerdekaan Tanah Malaya dan Malaysia terchiwnta

Apapun... ♡ ogos very Much
SAYANGI MALAYSIA
KEKALKAN KEAMANAN


P/S :: MALAYSIA BUMI BERTUAH. TANAH TUMPAH DARAKU