Sekali lagi kena Teguran...

~ Terima Kasih abg Hazman ~


Saya bukan berangan la abg man
Saya cuma nak kawan jak dengan abg man
Macam kawan-kawan yang lain.
Maaflah kalau terlalu komen yang bukan-bukan
Tiada niat apa pun just berteman di laman sosial jak

Lepas2 ni janji tidak akan komen lagi...
Just like only... i promise


P/s:: tapi pelik... abg man juga yang follow aku punya instagram  walaupun abg keluarkan kata-kata menyentuh perasaan tu... btw thanks sebab malukan saya dengab kawan2 abg.
Terima kasih sangat2... abg memang baik hati sebab tu saya kawan dan paling penting
Saya sedar dan tidak pernah berangan angan pun.

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015