BuLan paLing banyak kenangan sepanjang di UUM

~ sebabnya.... ~

1) sebab kuliah terakhir Jun dan start cuti sebagai pelajar UUM 1 Julai

2) Start latihan pentauliahan PALAPES 3-17 Julai, tapi memang dah ada kat UUM sejak 3 tahun lepas...

3) 17 Julai hari yang dinanti-nanti untuk ditauliahkan sebagai PEgawai Muda


itu aku...


ni kad jemputan ibu bapa.. tapi, mak bapak aku tak datang juga =(


4) BerjaLan-jaLan di Kota Kuala Lumpur sebeLum baLik sabah


di hadapan Suria KLCC...lepaking sambil2 tengok air pancut (kolam tu)

5) 19 JuLai... yeahhhh, perkara paling best... baLik sabah


ni dapat tumpang UMS baLik, dapat juga tiket free walaupun tiket burn rm220..
sedih juga sebab susah bah maw dapat duit, naseb baiklah UMS ada kouta kan

6) 21 JuLai... ramadhan is coming... yeah, go for it baby


7) 26 JuLai... result keseluruhan apa yang buat kat UUM dah kuar...
cuma sedikit kecewa juga sebab kenapa lecture tu bagi aku B- untuk paper dia... keciwa sangat2


... sepanjang cuti ni aku rasa best jak tinggal dirumah... entahlah kenapa...
dapat kosongkan otak dan menanti saat 6 ogos untuk praktikal

p/s :: Banyak kenangan bersama JuLai terutama masa pentauliahan di UUM
kita sambung nanti ya.. nak cerita satu persatu... =P







Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015