SEMUA serab saLah jak Ari nie...

~kenapa ya...~

  • pagi tadi terlewat bangun... so, lewat p rehersal kat DEWAN MAS untuk koir konsert SIMFONI di raja...
  • pastu,, bila sampai..takder orng pulak.. so, tanya la kawan2 koir..."kita seharusnya turun jam berapa juga"..dorang cakap apa.... "JAM 11 la, tue la tak turun latihan"... HELLO,pleaseeee... i've MIDTERM ok last night... so, nak grade ker nak KOIR..i tellllzzz you..
  • then, latihan pown start jam 2... adoi, ruginyer masa aku pagi ini..kan best kalau sambung tido...
  • sebenanrnya hari khamis pagi tue nak plan pegi jumpa PENGARAH PKU untuk beramah mesra dan kenal-kenalan la.. biasalah selaku EXCO kesihatan kan...kena kenal juga PENGARAh... namun, semuanya terbatal..RUGHIENyer...

  • PETANG itu pula, start koir pown dalam jam 2.30 ke jam 3... lepas jak habis part koir..terus latihan habis...SAKIT hati..jam 3.30 petang latihan HABIS...rugi sudah ndak p KELAS tadi jam 3.30petang..kurang HASAM.. kalau aku tahu..dah la aku datang guna baju biasa jak...CHILAKAK...
  • PETANg meeting plak... nyesal juga rasa atie buat... kalau aku tahu... ndak aku buat progrm ooo... sakitnya hati..kata PEMIMPIN, tapi ndak tunjuk sikap baek..

  • MALAM punya cerita pulak...
  • latihan biasa2 jak..sudah la lewat sampai, nasib baik sempat tunjuk muka kasi denagr suara... THEN, ada plak "KAWAN" ni tegur aku BUKAN2...aku tahu la suara aku ndak sesedap SUARA EMAS kamu, tapi aku syukur sebab ALLAH masih bagi aku suara... bukan macam kamu, ada suara tapi TEMBIRANG...
  • then, masa nak pulang pulak... bas lewat..ok fine its oK jak..
  • sampai jak depan EMZEK PERWAJA..terkejut pulak aku tinguk PEREMPUAN amangak PEREMPUAN berGARIS bersama PENGETUA..nah, kenapa saitu sudah... apa ka he...?
  • pastu, dapat taw sebenarnya ada ROLLCALL untuk latihan KEBAKARAN, so, itu motif sebenanrnya..tapi lain jadinya...
  • sudah la aku penat... save2 sudah bajet mo tidur awal, tinguk skrg mo JAM 3 sudah blom lagi tido...
  • THEn, bila pengetua bagi ceramah... ada la pULAK MULUT macam LONGKANG kata aku MPP takut dengan PENGETUA...
  • HELLO, hingat kami ada kuasa ka jika PENGETUA sudah bagi WARNING... ini bagus juga untuk keselamatan kita, tapi diSALAH anggap dan lain sudah jadinya... ndak taw la apa sudah berlaku di PERWAJA Ni malam...

  • LASTly, kasi la aku tido paling cukupnya bah... ngantok gilak ni skrg..please la... keat sudah ni mata..macam mo TAKALUAR joe..sakit BANGET...

  • lasTly... good LUck korang yang terlibat dalam konsert simfoni esok... harap korang buat sehabis baik... i wanna sleep right now...very tired here... please don't disturbing me OK...!!!
p/s...jom p konsert esok... dan, malam khamis rupanya... LAMA dah koT aku tak baca YAssIn... ruginyer HIDUP.kejar DuniaWI jer kot hdup ne... BODOH kan AKU...

Comments

  1. sabar yeww !
    kdg2, bdn kite x boleyy dibelah2 nk bagi komitmen yg mcm2 !
    okeyyy !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015