DisemBeR iS coMinG.... 02/12/2010...10.00p.m




it'S tiME for deCemBer... ahaks...

i liKe it. tiMe for cuti sudah tiBa, so menanti detik untuk Pulang ke tanah air tercinta la... semPorna saBah...

waLau pun exam belum habiS. tetapi hatiKu sudaH terPaut kaT seMporNa...rinduNya mo baLik kampUng...

so, exam ada 4 paper lagi....harap-harap tidak FAILED la, ndak juga exTented kan?



harap aku dapat Buat yang terbeak tuk exam nie...amIn...




yang paling best tuk disember ni, birthday aku la 22 disember nanti, heheee...=). tidak sabar maw pulang semporna, cuti-cuti sama pamili bah, lama sudah ndak balik ni belajar punya kes...






~ buKan nIe jak mo Di BUat...banYAk lagi boLeh di SempoRna tue...macam-macam ada Bah~

Comments

  1. menarik ar blog ko nie bolong???
    mane ko dapat layout nie???
    meriah...+ cerita yg menarik...^^

    ReplyDelete
  2. mencari dan terus mencari...ni jer layout paling aku minat...
    cari jer..ada tue

    makaseh kerana puji...yuo are the first...thanks

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH