LCCT---> Semporna [13/12/2010... with love



~yessssssssssssssssssssssssssssss......!!!!!!!!.....akhirnYaaaaa...~

jam 7.15 pagi waktu Kuala Lumpur... aku akan Terbang ke Negeri di bAwah baYu, negeri tercinta tanah tumPah daRahku, yes....SEMPORNA,SABAH... insYa ALLAH akan mendarat denGan selamaT pada jam 10.30 Pagi di LApangan Terbang TAWAU... apa yanG peTing, maK terChenTa yanG akan SambuT...macam tak sangKa dapAt peLepasan Untuk tidak MengiKutI laTihan PERKHEMAHAN TAHUNAN PALAPES UDARA IPTA kali nie... atas alasa yang
munaSABAH dan bukan munaSARAWAK k...aku inGin beruBat kampUng...makLumlah orang
"SAKIT".


~maYbe FlighT yang baKaL aku naIk... AK 5152...~



~tuGu ikan meLAmbangkan SempoRna yanG kaYa denGan sumBer proTein utama...IKAN~


~dat's, Sandy, dnaz dan yonie~

dan, yang menanti di sana melainkan keLuarga aku adaLah teman-teManKu..ahakssss...Mizz u genk Kekuningan a.k.a kabanTutan..sempoRna...hahhahahahaha..maTiLah kalau di BAca....

~biar aKu peRkenaLkaN....

*yang baJu coKlaT... datu SabRi - baKaL masuk UPSI daLam JuruSan DIPLOMA AWAL
KANAK-KANAK sesi DIsembeR 2010
* baJu beLAng-beLAng ni Plak... - RidhWan - baRu jeR lePas habIS exam STPM 2010...
* yang BeutY kuRak nie... mama DnaZ - PelaJar Sem 1 sesi 2010/2011 UMS-KAL dalam bidang IjaZah sarJana Muda PEmasaran AtaraBangSa
* da yag lasT ni... AmsaLie - pakaR bidag BahaSa ( sajak, panTun, bahaS, lakonan, dan TArian adaLah bidanGnya ) - BAru jer LepaS exa STPM 2010... laSt paper hari i 13/12/2010
(geo manusia)...gooD luCk anaksss...

~kami Berlima ni ada hoB yang saMa iaitu Menari dan MenganDam...nak tenGok haSiL andamAn kami...????????? lihaTLah di Bawah Ini....




~kamI gRoUp PERWATAS..SMKDPA...wiTh pelamIn yang kami BuaT~



~peLamin simPle denGan haRga simPLe... kHAs unTuk maJlis akad niKah~



~iniLah kami seLepas maJlis berLansung... JURUANDAM baru belaJAr~



Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)