KFC dan Kad Member Baru

~ SnaxTer ~

siapa2 sini yang selalu singgah KFC
jangn lupa renew member card baru erk
rupa dia macam ni...


cantek kan?
ni yang baru k... yang lama macam ni...


tak jauh beza... sama je... boleh juga guna yg lama punya
janji dapat point kan
100 point untuk RM 1...

masuk dulu laman wen ni... www.Snax.com.my
pastu clik ikut anak panah kat bawah ni "active card"


amek dgn kak CIK MUN

apapun... jangan lupa tebus point taw
dan, kepada member baru
jangan lupa masuk lamann web ni dan daftar
untuk mengaktifkan card korang... alah macam sim card or card bank juga
dan ... best tu ada tebus2 point... boleh makan kepsi free

p/s :: jangan makan kepsi banyak dan kerap k... tak baik untuk kesihatan


Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015