B.o.S.A.N...

~tiAda aPa meLainkaN boSan yanG aku Rasa sekarang~



~iTulaH ungKapan yanG aku mo caKap sekaranG... kata oranG, pada masa cuTi sem macam nie, mesTi besT sebab bebas dariPada buKu yang BerlambAk unTuk di TelaaH...taPi, apakan daya... maCam saMa juGa...BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...



~maSa kuLiah, juga boSan...apa yang aku buat...coRet-contEng paPer yang ada dan SegaLa kerTas-keRtas haBs di Lukis yang bukan-buKan.... tapi ni buKan karYa aku Lah...aku Punya laGi cantek..maLAs naK upLoad kitaorang PunYa hasiL tanGAn... tapi, akU masiH raSa boSan....BOrinG + boSan = giLakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....=(




~MaSa kuLiah, juGa bosan.... maSa di Universiti juGa boSan....maTilah.... boSannya..... tapikan, kaLau boSan aku suKa ONLINE, MAKAN, TIDUR, NONTON dan what ever la Aku mampu buaT....naMun..... ndak da felliNg sudah aku... yang ada hanYa BOSAN...BORED... BORING....



~tengah On9 gak sekarang...namun masih aku bosan...ndak taw mo Buat apa.. nonton pun ndak taw apa yang aku mo nonton... nak tido pun tak le nak tido... aku nak buat someThing pun aku tak taw mo buat apa....mo makan plak susah...kegemukan sudah... MatiLah juga kan... keciwa nie...beRat badan Naik la Pulak...maTiLah....

p/s... kalau anda Bosan...janGan Syak samPai BunuH diRi laK.... buat la Kerja yanG berfaeDah sikiT yer... pegi basuh kain ker...jangan baSuh muLut a.k.a GOSIP sudah.... hahhahaaa...

k .la.... takder nak cakap apa laGi...yang pasTi sekaRang ni... Aku B.O.S.A.N....nnNNNNnNnn
poStbY: boLongAnakSempoRna.bLogSpot.com

Comments

  1. ehehehe...sama dn kamOoo..tgah bosn n tgh jelajah blog org...cr idea..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...aku plak dapat idea masa aku bosan la..so, bila jer bosan...jari yang rajin tuk menaip..hehee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH