reSuLt...oh...ResuLtsssss....

~kepuTusan PeperikSaan Tuk Sem 3~




ituLah ungkapan Yang terPahat daLam impian seiap peLajar kan... tapi, kalau kiTa dah Berusaha theN reSuLt yang Kita daPat bukan seperti Yang kita nak...apa BoLeh buaT kan... kena TawakkaL la kan... ituLah namanYa reZeki...





aPa yanG naK diKata, hari Nie 09/01/2011 adaLah penentu baGi kepuTusan sem 3 aku... wiSauLah bah sanGat... apaLah nasiB reSulT aku kaLi nie..dah Dua sem yanG laLu poinTer aku ataS 3 juGa la...tapi kuRang meMuaskan haTi... haRap-haRap reSult kaLi ni idak Begitu mengHampakaN aku... KATANYA.... buKan apa, aku Jawab exam entaH aPa enTah...terSerah paDa rezeKi Lah...






~apaLah naSib reSulT aku ... daLam beberaPa jaM laGi reSult itu mEnamPakkan kePuTusannYA... maTiLAh juGa...~




STRESS... wow...sapa LAh maNusia yanG tidak stress biLA resuLt dah Nak kuar... apaTAh laGi biLa dah Kuar... dan dapaT reSuLt yang SanGat teruk... mamPos Lah jawaPnyA..~=)



seMemangYa... reSulTs memang tiDak sama Dengan Masa...namun.... resuLt adaLah peNentu masa Depan kiTa uolsss...

BTW... saya berDoa agAr diRi ini dan kengKawan UUM.... baTch 2009 sem 3... haRap uolss dapat ResuLt yang Gempak-GempaK dan terseNarai daLam DL...or Dean LIst...
ok lah...tido luK.... poSt By: BolongAnakSemPorna.BlogSpot.com...(12.47 a.m....9/01/2011)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH