AssigNmenT yang BErlamBak sem 4 Nie... ahaksss... GILAk

ha...ko amek tu...hahahhaaaaaa

  • sepatutnya, aku ada banyak assignment yang perlu di buat. tapi, satu pown takde ge yang start...maTiLah...ahhahahaa....
  • untuk sem nie, nak LIst jap antara assignment yg perlu aku karang...

  • KAEDAH PENYELIDIKAN SAINS SOSIAL
  1. Assignment Group
  2. TutoriaL

  • DINAMIKA KUMPULAN
  1. Group Assigment
  2. Perbincangan Kumpulan @ kes Study

  • PREOSES WRITING
  1. Untuk masa nie hanya perlu cari 2 karangan sama ada "Comparison and contrast" dan Classification...

  • PENGURUSAN LATIHAN DALAM ORGANISASI
  1. Group assignment (blom ada tajuk)
  2. Pembentangan (group last 20)
  3. kuiz
  4. mid sem

  • DASAR AWAM
  1. Group Assignment ( 2org -> Dasar Pertanian Negara)
  2. Individu ( Dasar Wanita Negara)

  • DASAR ANILISIS FISKAL
  1. Penglibatan dalam kuliah
  2. Group Assignemt ( 4org)

  • ETIKA DALAM PENGURUSAN AWAM
  1. Individu ( ulasan jurnal)
  2. Group 2orang (blom ada tajuk)
  3. Kumpulan besar ( Gangguan seksual di tempat kerja)

ini jer la antara assignment yang perlu aku siapkan sebelum habis bulan 2 nie sebab semua kena submit awal bah...adoi... apapun, Good Luck jer untuk aku yer.... ~Harapan agar Tiada tambahan assignment lagi~...heheheee

p/s :: aku janji taknak dah lewat2kan buat assignment...namun, sikap ini tidak dapat ditinggalkan... pandai buat, pandai tanggung Lah boLong....

poStbY : BolongAnakSempoRna.bLogspoT.com... 2.04 a.m.... 17 Februari 2011

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015