SukaReLawan MASKUM 2011...@ JOHOR...


buat masa nie..tiada lagi logo MASKUM yang se-ori orinya... so, guna ni jer yang tahun lepas punya....
  • so, apa yang nak saya kongsi kat sini adalah...heheeee... jam 8 malam (Rabu ni)... 9/02/2011 kita orang dak2 UUM akan gerak ke JOHOR utuk misi bantuan mangsa-mangsa banjir bagi fasa pembersihan...
  • hanya ada 2bijik bas sahaja akan gerak ke JOHOR + 1bijik lori... maybe pelajar around 90 org macam tue...(tak dapat detail yg full)..
  • kami dak-dak PALAPES UUM 3 peringkat pergi beramai-ramai untuk menyalurkan bakti... aisehhhh... macam aper jer ayat...
  • apapun, doakan kita orang taw semoga selamat sampai dan selamat pulang dari misi bantuan mangsa banjir kali nie...

  • untuk pengetahuan korang, ni pengalaman aku untuk kali kedua pergi Sukarelawan banjir nie... sebelum ni kat KEdah jer... masa banjir tahun lepas...kan...kan...?
  • untuk pengetahuan juga, aku nak sangat ikut SUkarelawan nie sebab nak jalan2 pegi JOHOR... tapi, niat memang nak pergi membantu arr walaupun tak pijak keseluruhan johor sangat, sekurang-kurangnya dapat juga la pijak tanah air johor kan...?
  • so, yesssssss, I'm coMIng JOHOR.....
  • bak kata orang..." jauh PerjaLanan Luas pemandangan"...

  • walaupun 10 jam lebih perjalanan... aku nak take rest dan Nampak keseluruhan SEMENANJUG MALAYSIA inie... Like and LOVE MALAYSIA....



p/s... negeri ke-4 terakhir yang aku bLom pergi agie... i'm coming JOHOR....

postBy:: boLonganakSempoRna.bLogspoT.com.... 9/02/2011... 1.01 a.m.... like

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH