Followers

Friday, June 17, 2011

Sehari di Air Terjun, BUkit Ayer, PERLIS


~Hang Out Time~

seharian bersama-sama Skuad pegi perlis just nak pegi mandi air terjun kat Bukit Ayer, Perlis... hehehee... siokkkk ooo.... apa pown... banyak yang perlu diatasi ... sayang korang semuua....


:: tercipta la plak kenagan sehari bersama Intake ROTU airForce 21... Kg. panggas, Perlis...
17 Jun 2011:: sweet side ::


~Jom p PerliS....sssss.... 10orang jer kami bahhhhh...~


~selang masa kami makan... :: changlun [gambar atas] jam 10lebih... :: kg. Panggas Perlis [gambar bawah] jam 12.50... memang pecah perut la... boroiiiiiiiii~



:: bersama atok.... kami panggil "cak" jer... sporting giLak...::


~MeLompat leBih tinggi laGi~

:: selangkah membawa keberkatan...amin...::


:: Sebelum SoLat Jumaat ......... peliK jer ayat tu erkkk...? saLah TatabahaSa ker... ::

~seSudah soLat JumaaT~



:: On da Way bah... sabaq ::


~tak sabar dah nak mandi ayaq terjun noh...~


~sebelum mandi... hutan lipur bukit ayer, perlis~

:: kami2 jer...hhehehee::

~macam best jer kan...hehehe...memang pown..first time kot~


:: barisan2 mereka yang p PErlis just untuk mandi jer::

~sekitar kawasan... baca NOTIS tu deq.... AWAS!!!!!!..~

:: nak balik dah...jom2...ronda2 KANGAR...::




p/s :: jom reramai pegi Perlis... jangka disangka air yang tenang tiada buaya... pErLis memang perrggghhh .. terbaek... siap mandi air terjun... BiLa gi nak p sana erk, tak puas mandi...::

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry BoLong ! Like Kalau Suka ! ♥

2 comments:

  1. salam.. berapa minit perjalanan dari bandar perlis?

    ReplyDelete
  2. tak jauh pun... kalau jalan ok maybe dalam 25-30 minit

    ReplyDelete

~:: cOpYrighT@ BoLong taTap boLong BudaK SemPoRnA ::~