Apa SebenarNya aku Nak maKan..

:: Nak tahu juga ka tiap hari yang aku nak makan...? ::

Tiap2 hari kat Rumah aku MesTi maKan benda-benDa ini...


ada gie... banyak sebenarnya makanan aku nak makan... tapi, tiada di UUM KEDAH nie...


Aggang tu yang paling sedap kalau ndak da NASI... ubi kayu yang diparut dan buang air... pastu, yang sedia ada dijual di tepi2 jalan... goreng tanpa minyak.. cisss... sedapnya...
mooD :; BerLiur sudah...


ikan panggang di sini pOwn jauh bezanya seperti di Semporna... Lazat lagi sedap apa lagi kalau ada Cecahan SambaL yang saddap...


yang ini lagilah...adoyai... kenapalah ni bah....ndak da di KEDAH... terpaksa tahan nafsu setahun untuk makan semua2nya nie...


sama juga... Tompek @ aggang... from Tapioca... LAzat dan cara nak diet cepat..makan ni jak la...


banyak lagi..tapi, ini jak la di Tagged.... di ambil dari fb kak Ct Sam :: JusT CliCk ::

p/s :: Jom La Jalan-jaLan ke Semporna... macam-maCam ada... janji kamu beLi tiket sendiri... di Airport Tawau nanti, aku amek La... BoLeh...? janji minyak support La... ahaksss....

Comments

  1. eiii..sadapp..sy nga mauu.. xda juga tu d negeri sembilan,...huhuhuu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH