Seperti bukan dirancang ~

:: macam sedih jer baLik Semporna... ::

firstLy
aku macam maw baLik rumah jak biLa malam tu sampai rumah
adalah... tengah makan pown nak tegur2...
takper, aku sabar sebab akak aku
engkau jugalah abg iparku bah... ndak pa
aku hormat kamu sebagai yang tua dari aku

ALLAH masih ada untuk aku
tenang jak...
kita just nak buat baik untuk akak kita
nak dia jadi isteri terbaek untuk suami dan anak2 dia
tapi disalah ertikan
apapun, semoga kekal jer La sampai selamanya

cuma,
macam apa yang aku plan sebelum2 ini
sebelum balik Semporna
semuanya lari dari plan
keciwa sangat2
seriusLy...

ndak Pa La...
sedih ada
gembira jer takda
dapat juga mengubat rindu dengan famiLy...
dengan Dia...
macam peLik la
macam tak nak dan tidak mencari pown
biasanya dia yang mencari2
tapi skrg... sudah tidak sama
susah juga kalau orang dah bahagia
kita dilupa..

apapun...
tolongLah cepatkan masa berlalu
nak habiskan semuanya dengan cepat
dan selesaikan apa yang masih belum selesai..
semoga semuanya dipermudahkan... AMIN YA RABBAL ALAMIN..

p/s :: aku diam bukan bererti aku lemah... sekian

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH