Tampi-tampi a.k.a MayuKi.... Semporna Holiday Resort ~~just

:: lama sudah tidak update... ~~ saje-saje nak promote... ~

biasanya
kami nak p mandi setiap hari sabtu dan ahad
memang ramai la orang..tapi lagi ramai lagi best
sangat2 siokkk...
kan... sangat2 best...


~it's me... gemok kan...? ~

~~korang ADa...? kalau la bakat2 ni di asah, mesti ramai penerjun malaysia yang berbakat~~
siapa berani terjun dari tingkat 3 tu?...?


~Semporna Holiday Resort~

infront side... just walking

just copy from fb friend...

sangat2 best tempat ni... banyak benda boleh buat
tapi, kena ada bayaran setiap yang kita baut
contohnya... memancing, mandi or nak BBQ kat sini

p/s :: tempat ni memang best kalau maw mandi2 with family or nak memancing pada waktu malam
sangat2 siokkkkkk.... try la datang semporna (saja nak promote)


Comments

  1. Hallo,
    Do you have a homepage / website about the Semporna Holiday Resort?
    I have interest to stay there for holidays - but cannot find contact
    address...
    Greetings from Bavaria,
    br. Michael

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015