AIRFORCE UUM :: benGkeL meManaH ::

~bengKeL memanah AIRFORCE 2011~

merujuk takut diatas, ndak mo la sudah aku cakap... tapi perlu juga di cakap... hahahha !!!!!
nie, kami bh budak airforce UUm berlatih memanah selepas berkuda minggu lepas... heheheeee, best oooo, kalau nak ikut, buat jak paperworks...submit dah dapat peruntukkan dari H.E.P... hehhee, bukan susah pown...

melibatkan 62 org peserta bengkel bersama 7 org jurulatih... petang 18 Mac kami diberikan tunjuk ajar oleh atlit-atlit memanah UUM... diberikan serba sedikit taklimat mengenai cara-cara memanah yang terbaek dan aktiviti kami bermula pada jam 3.30 petang serta start jam 4 petang jer kami dah start latihan memanah secara praktikal... best gak

aku yang pernah-pernah memanah boleh la dapat point sikit-sikit kan... hehheheeee...

P/S :: kepada semua pelajar UUM, bengkel latihan secara percuma oleh atlit-atlit memanah UUM akan diberikan pada setiap hari AHAD, SELASA dan KHAMIS pada sebelah petang... so, siapa-siapa yang berminat..silalah datang untuk bermain k..sekian......


~ guna 3 anak panah jer... 8+8+10= 26 jak point bah...ok lah daripada ndak kenak kan~

~bengkeL memanah dah Habis dah nie...~



~kawasan padang memanah UUM~



~busur dan target~



~:: busur juga :: ~


~pemandangan sekitar target dan busur panah~



~menunggu giliran selepas senior untuk memanah...apa lagi, gambar jak La..~




~entah Lah apa yang mereka fiKirkan....~



~ini pun sudah ada nombor untuk menunggu giliran memanah selepas senior bah...~




~mendengar TakLimat sebeLum meulakan aktiviti @ bengkeL memanah yang disampaikan Oleh atLit UUM sendiri~


~ni mereke2 jer la Skod aku...ni 2/3 dari skod aku...yang Lain..entahh!!!!!~

P/s :: dapat juga aku main sunnah Rasullullah nie... Alhamdulillah, daripada ndak da bagus ada kan...? jo la turun petang2 p main tapi setiap hari ahad, selasa dan khamis jak ada.... KHAS UNTUK PELAJAR UUM JAK ya...sorry

posTbY : http://boLonganakSemporNa.bLogspoT.com... 2.46 pagi... 19 Mac 2011

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH