MALAM CITRA BAYU USM 2011 (part 2)

~ juSt picTure k..~


~kemenangan berPihak kepada UPM.. memang layak dan tarian pun sagat mantap~



~kegembiraan UPm..sapa nie sampai baring-baring..agak2 lah..tahu la menang tapi bukan ko penari...pengiring jak kot (ndak pa, janji hepi) ~



~kedukaan tetapi malam ni memang best...kita cuba tahun depan lagi ya di MCB 2012~



~penari USM... mengonddol tempat ke-3...selayaknya~



~kejelitaan penari atas bambu...itulah etnik SABAH yang di tonjolkan oleh penari UUM... nampak tak sapa kat tepi tue...?~



~kegagahan orang bukit...bY dancer boys UPSI... ~



~ni pulak, penari UPSI ladies.. like..hehheee... (apa kamu cari tu..?)~



~ending yang paLing mantaP malam MCB kali nie... penari UM... aku sangka ini sudah menang~



~sorang lagi mo juga naik-naik... tapi ini naik belakang la bukan bambu ya... lelaki mesti gagah... penari lelaki UM~



~penari perempuan Um...kiut bah durang...hehehe... sumandak dok~



~penari UKM... bawa tarian kreatif magunatip... memang mantap... antara pesaing malam MCB kali ni... namun, hanya dapat tempat ke-4... BTW, tahniah ada peningkatan.~



~semanis Sumandak MURUT... penari UKM~



~keunikan UKM pada malam MCB... memang mantap... (kesian yang mengangkat tue... kebertan tu mesti)..~



~UKM...~



~ yang paLinggggg gagah maLam MCB.. macho tue... penari lelaki UKM~



~penari lelaki UKM~



~ angkat mengangkat paling best maLam MCB kali nie... cantik kareografinya... UPM~



~UPM... juara MCB 2011... memang cantik sumandak-sumandaknya... mulus~


~UiTM Shah ALam... walaupun tidak dapat mengekalkan kejuaraan MCB2010, namun mereka memberi saningan yang sengit juga... tempat ke-6 MCB 2011...~

p/s :: untuk page nie just gmabar aku mo kasi tengok...kamu nilai jak la macam mana keunikkan tarian dan pakaian orang SABAH... i LOVE SABAH.. because i'm SABAHAN... like

posTbY : http://boLonganaksemPorna.blogSpot.com... jam 1.10 p.m.... 10/03/2011

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015