Penyeri kebahagiaan kakak aku...

~C coMeL Afiq RAYYAn~

  • rasa tak sabar jak nak pulang SEMPORNA... bila la dapat pulang ni... c KEciL coMel... harap ko dapat jadi manusia biLa besar nanti.. jadi manusia..
  • ni anak buah ke-3 dala famiLy kami... anak akak saya yang pertama... 3 tahun berkahwin, ni anak dia yang first...
  • seiras sangat dengan muka adik bongsu kami, kuat sungguh GEN bapak kami nie, tang hidung tu tak boleh bla.. sama sangat dengan BELIAU.
  • so, kalau diikutkan, muka dia seiras sangat-sangat dengan mak dia( akak saya)
  • Syukur ALHAMDULILLAH, walaupun baby BOY ni lemas masa nak kuarkan, dan terpaksa diBEDAH... dapat juga lahir seorang umat ISLAM di muka bumi ini.
  • harap jadilah anak yang soLeh..
  • SAYANG babY coMei sangat-sangat...
  • tunggu kepulangan pak cik ko ya, insya ALLAH pulang juga..
  • kakak ku VIEAN, harap jaga anakmu dekan penuh kasih sayang dan paling penting terapkan 100% ilmu agama kepadanya...

p/s :: tk sabar mo tengok secara LIVE... jaga babY boY ni lek-lok k... tunggu pakcikmu pulang

Comments

  1. tahniah dpt anak buah baru...c0mel...^_^ kami singgah n f0ll0w sini ye?? saluut

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015