entahlaH apa entah... nTAHhhhhhhhhhhhhhhhh...


~entry kali nie, entah aku nak tulis apa entah~

aku nak tulis something tapi, entah la takde idea... banyak benda yang aku na cite... ce, cite...ce, cite..... tapi, aku pown tak tahu...

minggu ni sebenarnya, air mata aku mengalir agie.. aku sangka aku dah dapat tahan dan air mata aku dah kering untuk menangis... tapi, kuar juga... aku tak nak la cite apa2 cuma, aku harap korang jangan la buat aku mudah menitiskan air mata aku. berharga taw air mata nie, susah nak keluarkan... tapi, kalau terpaksa, kena kuar juga...



kalau nak cerita pasal menangis nie, memang aku paling cerewet dan paling SENSITIF... kalau nak ikutkan, air mata ni keluar terus... tapi, nak sembunyikan aku ni CEREWET dan mudah TOUCHINg, aku tak nak menangis dah, tapi mereka buat juga...sedih la wei...

apapun, aku harap, jangan la buat aku sedih ya... plis la... sudah-sudahlah....

p/s :: dan jika boleh, aku nak air mata ni mengalir kerana dosa-dosa aku jer... TAUBAT kerana ALLAH... amin

posTbY : http:// boLonganakSemporna.bLogspoT.com... 14 Mac 2011... 1.50 a.m

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)

KILAU makanan tradisi SABAH