Bolong Tatap Bolong :: Groming day...

:: Bah.. kamiLah pEER_PRS UUM ::

ni La Genk Gempak kamiUrang... biru GituE...


antara hadiah2 untuk pemenang make up2 hari tu... Grooming2 bah dulu....


teknik2 Make up yang mereka ajar... cayalah... aku dah pandai ok... please la


antara peserta yang jadi model make up2 masa grooming2....


ko mampu... serba lengkap... dalam satu box... fuLL set.. puas hati oo...
yang pasti, ada 5 box hari tu...


~ni semasa nak ceramah berkaitan pakaian semasa INTERVIEW... like2~



~ni aku La..sempat jadi model Forest secret...love it~

: hahahhaaa... sempat lagi bah... ni makanan tuk sarapan ::

program :: Program Keterampilan Mahasiswa menghadapi alam kerja
sub :: taklimat kerjaya, mock interview, kreteria2 interview dan grooming...
tarikh :: 25 Nov 2011 [jumaat 8.00pg - 5.00ptg] @ DKG 1/2
peserta :: 129 peserta tidak termasuk AJK PEERS

memang gempak gila la masa program ni...
yang pasti program GROOMING paling i like...
nak conteng2 muka orang katanya...

apapun, tahniah kepada semua peserta dan pastinya lelaki yang hadir tidak puas hati
sebabnya...?
tak dpat make up2... khas untuk pompuan jer...
terima kasi Syarikat Infineon Kulim dan FOREST SECRET atas perkongsian maklumat...



Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015