Bolong Tatap Bolong :: S.P.M vs S.T.P.M vs S.T.A.M 2011...

:: semakin dekat, semakin mendebarkan, semakin bebas ::

kepada adik-adik calon S.P.M , S.T.P.M dan S.T.A.M 2011, abg ucapkan semoga berjaya dan good luck untuk exam yang beberapa hari lagi akan korang duduki kan...

abg just nak ingatkan agar adik-adik tenang dan jangan gabra sangat nak duduk exam2 tu, memang ada yang rasa tak sabar, ada rasa takut, ada rasa sejuk seram dan ada rasa "NOTHING" jer kan.. so, harap-harap semuanya sudah bersedia dengan "PELURU-PELURU" untuk menjawab nanti...

suka diingatkan, tarikh-tarikh exam S.P.M , S.T.P.M dan S.T.A.M 2011 ..


S.P.M 14 November - 14 December 2011


S.T.P.M 21 November - 15 December 2011


S.T.A.M 12 - 13 October 2011 & 17 - 19 October 2011

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Pejabat Taman-Taman Sabah- Taman Marin Tun Sakaran dan Taman Marin Sipadan Semporna (Sabah Parks)