apa apa Jer La

:: hari ni aku sakit tapi i mOOD MOODY pLak ::

entahlah, semuanya macam tak tentu taw.
firstly, memang demam melanda diriku.
kedua, tunggu-tunggu punya tunggu, penat menunggu
ketiga, ada plak macam maw cari gaduh
keempat, bawa bergaduh plak dah, hengat koe kuat sangat kalau koe ramai?
kelima, pasrah jak la

isnin... macam biasa jak la
tiada ada apa2 yang best
tengok runing man lagi best
daripda dok memarahkan orang
bagus aku diam2 jak layan demam
orang tak layan aku pown
mati maybe baru semua nak p sibuk2 tengok mayat aku
bagus kalau aku mati dorang bersalah
kalau aku mati dorang just nak datang tengok..?
bagus ndak payah, koe jak la mati
aku tolong ejek2 kan lagi

kenapakah?
aku ni cepat panas ka?
yang akuu taw aku jenis kuat bagi orang panas jak
terutama dalam fb
ko p mampus la sana
aku apa peduli
dah nama fb laman sosial
suka hati aku la nak komen apa

for the conclusion, ADA AKU KESAH?

p/s :: jangan cari gaduh boleh?

Comments

Popular posts from this blog

~puLau-Pulau Di Semporna, SABAH~

KILAU makanan tradisi SABAH

Kem Pemilihan Pertukaran Belia Antarabangsa Kementerian Belia dan Sukan Malaysia 2015